Tökéletes tisztaság az autóban

Ha az autódat igazán jó “kondícióban” szeretnéd tartani, kívül-belül fordítsd rá kellő figyelmet! A belső alatt nemcsak a mechanika értendő, hanem a kárpit, az üveg és a különféle műanyag felületek is. A megfelelő minőségű motorolaj, üzemanyag mellett az sem elhanyagolható, hogy milyen szerekkel ápolod a kocsid.

Ha prémium termékeket használsz, biztos lehetsz a megfelelő minőségben és a látványos eredményekben. Utazás során összetintázta a gyerek az ülést? Olajos lett a kárpit? Kirándultatok, és az étkezés nyomai az autóban maradtak? Ebben az esetben segítségedre lehetnek a POLIRTECH.HU kínálatában megtalálható Koch Chemie bőrápoló termékei.

Milyen kárpittisztítót válassz?

Ha beszennyeződött a kocsid kárpitja, olyan tisztítószert válassz, ami a pórusba hatoló szennyeződések eltávolítására is alkalmas. Vagyis legyen hatékony akkor is, ha zsírt, tintát vagy szerves szennyeződést kell eltávolítani, és akkor is, ha a nikotint szeretnéd megsemmisíteni.

Erre leginkább az olyan intenzív, lúgos kémhatású szerek alkalmasak, mint a Koch Chemie MZR. Különlegességét és egyedi hatásfokát az is jelzi, hogy nemcsak gépjárművek esetében kiváló, hanem épületek vagy ipari létesítmények tisztán tartására is tökéletes.

Arra figyelj, hogy az összetétele miatt csak lúgálló textíliák, szőnyegek, kárpitok esetében használd! Az illata is kellemes, és 1 vagy 10 literes kiszerelésben is meg tudod vásárolni.

Hogyan hígítsd a Koch Chemie MZR-t?

A használati útmutató szerint átlagos szennyeződések esetén 1:15 arányban hígítva használd a Koch Chemie MZR-t akkor, ha kárpittisztításra veted be. A megfelelő hatás érdekében fontos, hogy a folt mértékéhez alakítsd az elegyet!

Vagyis koszolódástól függően akár 1:5 – 1:50 arányok között is mozoghat a koncentrátum. Az így elkészült folyadékot célszerű egy szórófejes flakonba tölteni, hogy mindenhez hozzáférj vele, és hatékonyan tudd használni.

A használatról néhány szó

Ha komolyabb tisztításra van szükség a kocsid kárpitján, kefét is igénybe vehetsz. Finoman dörzsölve az érintett felületet még nagyobb hatásfokkal működik a szer. Arra ügyelj, hogy puha eszközt válassz, nehogy felsértsd, kibolyhosítsd az anyagot!

Ha elkészültél, nedves ronggyal vagy száraz-nedves porszívóval távolítsd el a felesleget! Kárpittisztító gép esetében gondoskodni kell a habzásgátló adalékról is. Csakúgy, mint más tisztítószert, forró felületen ne használd, és ne is hagyd rászáradni semmire!

A Koch Chemie egy közel 60 éves múlttal rendelkező, prémium autóápolási termékcsalád. A folyamatos innováció, K+F eredményeként ma már bőr, műanyag, üveg tisztítószereket éppúgy forgalmaznak, mint polírozó anyagokat vagy felnitisztítókat.

De különböző eszközök, törlőkendők, szivacsok, kesztyűk is jelen vannak a termékpalettájukon. Könnyen megtalálsz itt bármit az autód belsejének karbantartásához még akkor is, ha a családi kirándulás bőven hagyott rajta nyomokat!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Megosztás