Legyen trendi, Sand Dunes témájú kerted néhány kiegészítővel!

Egy modern kert berendezése, hangulata és témája az épp aktuális trendekhez igazodik, mégpedig azáltal, hogy a kiegészítők, kerti bútorok többsége egységes stílust teremt. Egyre népszerűbb az egyik ilyen kerttípus, mely a homokdűnék látványát sejteti.

A mömax Sand Dunes témájú kiegészítői tökéletesen alkalmasak arra, hogy megteremtsék a lazulásra ideális helyet. Azok számára, akik a kertjükben valami újat és izgalmasat szeretnének megvalósítani, kiváló választás ez a stílus. De lássuk, vajon milyen kiegészítőkkel tudjuk feldobni a teret, hogy egy sivatagi oázis hangulatát nyújtsa kertünk.

Színek és formák összhatása

A Sand Dunes téma berendezésekor fontos, hogy a homokdűnék formáját és színeit tükröző elemeket használjuk. Általában a sárga, narancssárga és barna árnyalatnak kell dominálnia a kertben. De ezen színek használata mellett szükséges, hogy egy kis kontrasztot is becsempésszünk, így a fehér, kék és zöld párosításával élénkíthetjük a terület hangulatát.

A bútorok kiválasztásánál is legyünk következetesek, így az ideális kerti berendezés alapanyagaként válasszuk a rattant vagy a bambuszt. Bevállalhatjuk a minőségi akáciából és polirattanból készült garnitúrát, melynek ülőpárnái tökéletesen passzolnak a bútor színeihez.

A homokdűnéket idéző modell segít a kívánt hangulatot elérni. Leginkább az egyszerű vonalak, kényelmes ülőhelyek adják vissza a nyugodt stílust.

Ne feledjük a kiegészítőket!

A kiegészítők szintén nagyon fontos szerepet játszanak a Sand Dunes témájú kert berendezéséhez. Szintén a formák és a színek tükrözik majd a homokdombok hullámzó és szikrázó hangulatát. A lámpák, tányérok és bögrék, valamint a kültéri szövetek homokszínekben pompázhatnak, így ezek az apró részletek is hozzájárulnak a kert autentikus és varázslatos hangulatához.

Az étkészletek kiválasztásánál elsősorban a masszív, természetes anyagokból készült, kézzel festett modelleket válasszuk, de az egyedi készítésű agyagedények is szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak majd egy kerti parti során.

Kényelem mindenekelőtt

De ne csak a külsőségekre és a dizájnra gondoljunk, amikor berendezzük a kertet, hanem a kényelemre is összpontosítsunk. Egy ilyen kertben ugyanis főként a pihenésre helyezzük a hangsúlyt, így a hinta- vagy függőágy stílusos választás, de egy babzsákban is tökéletesen átérezhetjük az oázis hangulatot.

Lazuljunk és élvezzük a napfény melegét egy kellemes, puha kerti garnitúrában, mely mellett a sziklakert, néhány kaktusz és pozsgás növény látványában gyönyörködhetünk.

Összességében elmondhatjuk, hogy a Sand Dunes témájú kert lenyűgöző és egyedi kertberendezési stílust képvisel, mely természetes szépséget csempész otthonunkba.

A megfelelő színek, bútorok, kiegészítők és növények összeválogatásával tökéletes helyszínt hozhatunk létre az ellazuláshoz és a kikapcsolódáshoz. Emellett pedig minden hozzánk látogatót is elvarázsol a mi kis hátsó kerti oázisunk.

Hirdetés (X)

Megosztás