Esküvői trendek 2024-ben – rövid útmutató egy emlékezetes eseményhez

A 2024-es év olyan innovatív trendek lavináját hozta el, amely újradefiniálta a szerelem ünneplésének módját. A magával ragadó színek, új technológiák, merész stílusok csak néhány ötlet, amelyben a menyasszony és a vőlegény tündökölhet nagy napon. Az alábbiakban felsorolunk néhány trendet, amelyeket érdemes szem előtt tartanod az esküvőre való felkészülés során!

Nem szokványos menyasszonyi ruhák

Az idei évben az esküvői ruhák is kitörnek a hagyományos vonalakból. Bár a fehér menyasszonyi ruha továbbra is népszerű, sok esetben átadja a helyét a halvány rózsaszín, esetleg pezsgő árnyalatú színeknek.

Idén nagy a kereslet a mini esküvői ruhákra is, amelyek könnyen hordhatóak, hatékonyak és felfedik a menyasszonyi cipőket, amelyek eddig tüll és csipke alatt rejtőztek. A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztáshoz kattints ide, és találd meg időben álmaid ruháját, elfogadható áron.

Lebilincselő színek

A 2024-es év a merész és szokatlan színekről szól, amelyek valóban tükrözik a menyasszony és a vőlegény személyiségét. Az esküvői trendek közül érdemes két színt kiemelni: a Marseille Bleu-t (2024-es év esküvői színe a Brides and Minted Weddings szerint) és a Peach Fuzz-t (2024-es év színe a Pantone szerint).

Az első egy dinamikus és élénk árnyalat, amely egyformán jól működik egy formális, fekete nyakkendős esküvőhöz nagyvárosban, illetve egy nyugodt tengerparti esküvőhöz mezítláb a homokban. A második népszerű szín egy puha, bársonyos barackszín, ami nyugalmat és meghitt romantikát idéz elő. De a „Barbie trend” ihlette rózsaszín árnyalatai is éreztetni fogják jelenlétüket az idei évben.

Személyre szabott menük és interaktív élmények

Idén a menyasszony és a vőlegény személyre szabott menüválasztása egyre látványosabb lesz, ha pedig ki akartok törni a megszokott mintákból, akkor választhattok svédasztalok menüt. Szintén megfelelő ötlet egy koktélbár, ahol személyre szabott koktélokat, vagy akár a menyasszony és vőlegény szerelmi története által ihletett koktélokat szolgálhatnak fel.

Az ifjú pár választhat osztrigát, sajtrudat, tacos bárt vagy bármi mást, ami passzol az ízlésükhöz, a lényeg, hogy a vendégek személyre szabhassák az étlapjukat, amit garantáltan élvezni fognak.

Meghitt esküvők és nem mindennapi helyszínek

Az intim esküvők hangulata még a tavaly indult el, de trendje 2024-ben is folytatódik. Ezek a 80, maximum 100 fős intim esküvők romantikus, személyes és meghitt hangulatot teremtenek a menyasszony és a vőlegény, valamint a vendégeik számára. Könnyen beilleszthetők nem mindennapi helyszínekre, például palotába, művészeti galériába vagy egy bohém kertbe, valahol a zöld övezetben, messze a város zajától.

Dokumentumfilm stílusú fotózás

Ebben az évben a hangsúly a pillanatfelvételeken lesz, amelyek inkább történeteket mesélnek el. A beállított portrék, fotók lassan elmaradnak, és előtérbe kerülnek az új, örömteli, eleven pillanatok. A fotós-videós csapat mellett a menyasszony és a vőlegény kérheti a vendégeket, hogy a legszebb pillanatokat is megörökítsék telefonjuk segítségével, vagy választhatnak drónt is a természetben feltáruló pillanatok megörökítésére, más távlatokból.

A 2024-es esküvői trendek az eddigi évekhez képest jelentősen kiemelik a menyasszony és a vőlegény személyiségét, elkerülve a nem természetes, merev pillanatokat. Ezzel vidám, merész és emlékezetes pillanatok születhetnek meg, hogy az esküvőtök valóban emlékezetes és igazi ünnepséggé váljon!

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)

Megosztás