Dupla komfort: a kihúzható kanapék fajtái

Körüljárjuk, milyen kanapéba érdemes befektetned.

A kihúzható kanapék kiváló alvóhelyet biztosítanak a vendégek számára. Ezek a bútorok rendkívül sokoldalúak és a különböző mechanizmusuknak köszönhetően számos típusuk létezik. Ebben a cikkben bemutatjuk a kihúzható kanapék fajtáit, hogy segítsünk megtalálni az igényeidhez és az otthonod méretéhez legjobban illőt.

Kattintós (Click-Clack)

A kattintós kihúzható kanapé rendkívül egyszerű és könnyen használható. A kanapé ülése hátradönthető, majd egy kattintással ággyá alakítható. Ezek a kanapék általában modern dizájnnal rendelkeznek, és számos különböző stílusban és méretben elérhetők.

Húzós (Pull-Out)

A kihúzható kanapék egy pánt vagy fogantyú segítségével húzhatók ki ággyá. Ez a típusú kanapé rendszerint nagyobb alvótérrel rendelkezik és kényelmes ágyként használható. A kihúzható kanapék általában több helyet igényelnek, így kevésbé alkalmasak a kisebb otthonokba.

Sarokkanapék (L-Shaped) kihúzható funkcióval

A sarokkanapék kényelmes megoldást kínálnak, ha több ülő- és fekvőhelyet szeretnénk biztosítani. Ezek a kanapék általában húzós vagy kattintós mechanizmussal vannak felszerelve, és nagyobb méretűek, és ideálisak a vendégek, akár családok fogadására.

 Sofa Bed Mechanizmus

A sofa bed kanapék ágyráccsal és matraccal rendelkeznek, amelyek visszahúzhatók a kanapéba. Ezek a kanapék rendkívül kényelmesek, és gyakran az ágynak megfelelő minőségű matracokkal rendelkeznek.

Franciaágy (Sleeper Sofa) Mechanizmus

A franciaágy egyik oldalán egy ülőpárna található, amely leemelhető, hogy ágyként is használhatóvá váljon. Ez a mechanizmus általában nagyobb és szélesebb alvófelületet biztosít, és kényelmes választás lehet hosszabb tartózkodásokhoz vagy állandó használathoz.

Ágyazható Fotel (Chair Bed) Mechanizmus

Az ágyazható fotel egy egyszemélyes ülőbútordarab, amely ágyként is használható. A fotel üléspadja vagy háttámlája hajtható le vagy húzható ki, hogy ággyá alakuljon. Ideális kisebb lakásokba, nyaralókba vagy olyan helyiségekbe, ahol kis alvótérre van szükség.

Hirdetés (X)

Megosztás